Saturday, 29 November 2014

Lagu-lagu Bollywood menyegarkan

Tiada sangka lagu-lagu Bollywood nyanyian Jamilah sangat digemari. Di mana-mana sahaja apabila Jamilah membuat persembahan, tepukan gemuruh diberikan oleh penonton apabila Jamilah menyanyikan lagu Hindustan.

Pada hari Khamis 27 November 2014 lepas, Jamilah telah dijemput untuk membuat persembahan di Majlis Makan Malam Persidangan Agung UMNO di PWTC. Ini adalah kali ke-dua Jamilah dijemput membuat persembahan di majlis seumpama itu, Kali pertama bersama kumpulan kesenian Pak Ngah di zaman Pak lah menjadi Perdana Menteri dahulu.

Jamilah diminta bersedia dengan tiga buah lagu untuk persembahan diiringi oleh Kumpulan Briged Seni dari Melaka. Oleh kerana aturcara yang padat Jamilah diminta menyanyikan satu lagu sahaja iaitu lagu Hindustan Khusiyan Aur Gham.

Pada hari sabtu 29 Nov 2014 pula Jamilah dijemput membuat persembahan di Majlis Graduasi pelajar-pelajar ASWARA di Komplek Kraf Jalan Conlay. Sekali lagi Jamilah menyanyikan lagu Hindustan.

Kepada sesiapa yang ingin menjemput jamilah membuat persembahan samada menggunakan Minus One atau bersama kumpulan pemuzik bolehlah menghubungi PAK BAKAR H/P 019-6478180 atau email jamilah95@gmail.com untuk mendapatkan sebutharga.


Persembahan Jamilah bersama Datuk Yusni Hamid di Majlis Makan malam Persidangan UMNO 27 November 2014


Majlis Graduasi Pelajar ASWARA


Persembahan di Singapura


Persembahan di UMNO Pandan


 Rakaman di Rumah

No comments:

Post a Comment